renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Este legala reducerea presiunii caldurii de la robinetul de la subsolul blocului?

Urgent !! Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc in care nu am repartitoare la calorifere, deci calculul caldurii se face in mod pausal(sper ca am folosit termenul corect) problema e urmatoarea, am vecini care merg in subsol si reduc presiunea de la robinetul de presiune pe motiv ca asa s-ar economisi. Nu sunt de acord pentru ca stau la etajul 4/4 si am fetita de cateva luni. Intrebarea mea este daca e legal, daca pot interveni cumva si daca intr-adevar aceasta actiune duce la vreo economisire? Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Deoarece sunteti proprietari ai apartamentelor de pe scara, este legala ajustarea potentialului de caldura de la vana principala si intr-adevar, aceasta aduce o reducere a platii acesteia, desi nu semnificativa. In aceeasi masura, actiunea de ajustare a caldurii ce patrunde in tevi trebuie sa fie unanim acceptata de catre toti locatarii. Va sugerez sa faceti o „intalnire operativa” cu vecinii si sa ii informati asupra faptului ca actiunea de reducere a intrarii agentului termic in scara afecteaza caldura din apartamentul Dvs. Cred ca daca le explicati cu calm ca afecteaza starea de sanatate a copilului, vor intelege ca trebuie ca toti locatarii sa beneficieze de o anumita temperatura in casa in mod egal. In conditiile in care nu gasiti intelegere, va sugerez sa completati caldura din locuinta cu o aeroterma sau cu un calorifer pe curent pe care sa-l folositi doar cand este necesar.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: instalatii termice , administrare imobile ,

Taguri:    ultimul etaj,    bloc,    instalatie incalzire,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro