renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Este nevoie sa montez aerisitoare pe tevile care se afla langa tavan?

buna ziua. vreau sa imi fac o instalatie de incBuna ziua. Vreau sa imi fac o instalatie de incalzire in apartament. voi folosi ppr, caloriferele au aerisitoare automate, centrala are si ea aerisitor (si program special de 7 minute pentru dezaerisirea instalatiei), dar in anumite camere vreau sa merg cu tevile cat mai aproape de tavan. E vorba de baie si sufragerie intr-un apartament cu 2 camera. Mai este nevoie sa montez aerisitoare pe tevile care se afla langa tavan? Daca da, trebuie si pe tur si pe retur? Va multumesc anticipat.alzire in apartament. voi folosi ppr, caloriferele au aerisitoare automate, centrala are si ea aerisitor (si program special de 7 minute pentru dezaerisirea instalatiei), dar in anumite camere vreau sa merg cu tevile cat mai aproape de tavan. e vorba de baie si sufragerie intr-un apartament cu 2 camera. mai este nevoie sa montez aerisitoare pe tevile care se afla langa tavan? daca da, trebuie si pe tur si pe retur? va multumesc anticipat.

Intrebare trimisa de un cititor din - Braila , Braila
vezi si firme constructii Braila

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca instalatia este prevazuta cu aerisiri la centrala si la calorifere, sunt suficiente. Nu este necesar sa montati aerisitoare pe tevi.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: instalatii termice ,

Taguri:    aerisire teava,    tur si retur,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro