Este posibil ca furnizorul de energie termica sa nu bage suficienta presiune in
Am o nelamurire referitor la tur si retur.
Locuiesc la etajul 10,si din teava de sus a caloriferului pleaca o alta teava mai subtire catre aerisirea comuna la toate caloriferele din casa ,catre uscatorie unde se afla robineti de aerisire.Intrebare :aerisirea se face pe tur,sau acela este returul?
Am facut un experiment in baie unde caloriferul este rece mereu si nu am aerisitor pentru ca capatul opus robinetului este aproape de zid,si ca sa-l aerisesc am montat in partea de jos a caloriferului un robinet de aerisire,daca dau drumul la acest robinet cam la jumatate de cursa se incalzeste tot caloriferul. De ce ?
Nu cumva astia de la Radet nu dau presiune suficienta si de aia eu la aceasta ora nu am caldura in toata casa plus vecinii de palier?
Intrebare trimisa de un cititor din - Ramnicu Valcea , Valcea
vezi si firme constructii Valcea
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: instalatii termice ,
Taguri: tur si retur, aerisire calorifere,
Da, este posibil sa fiti ultimul bloc de alimentare pentru o centrala termica si de aceea s-ar putea sa nu ajunga agentul termic cu temperatura adecvata. Este necesar sa luati legatura cu cei de la Radet. De asemenea, este posibil sa fie necesara golirea instalatiei pentru a putea fi aerisita corespunzator, motiv pentru care acum, cand se furnizeaza caldura, sa solicite un pret destul de mare pentru aceasta operatiune; la fel de bine, exista posibilitatea de aerisire a coloanei la parter si la et.10 fara costuri suplimentare. Trebuie sa va adresati furnizorului, cel mai bine cu o cerere scrisa semnata de locatarii de pe tronson.