renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Este recomandata izolarea exterioara cu polistiren?

Am casa noua zidita cu bca. Interiorul este incarcat cu nisip si multibat ,iar acum urmeaza sa lucrez la exterior. Ce ma indrumati sa fac? Sa dau incarcatura ca in interior,sau sa plachez cu polistiren expandat sau exrudat? Cum e indicat sa se puna polistirenul? Cu mamaligi sau pe pieptene. Mentionez ca peretii casei sunt drepti. Ce fel de adeziv sa folosesc la lipirea placilor? Multumesc mult pt raspuns!

Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad

Raspunsuri si comentarii
Mihai U. a scris:

Pentru izolatia exterioara se poate utiliza polistiren expandat de minim 8cm. Fiecare sistem de prindere a polistirenului direct peste peretele din BCA are reguli specifice: ori prindere cu �mamaligi� si dibluri din loc in loc, fie in sistem �pieptene�. Nu se recomanda combinarea alternativa de prindere a placilor. Cel mai des utilizat sistem de prindere este cel cu �mamaligi� si dibluri, datorita economiei de material adeziv si pentru ca golurile dintre zid si polistiren permite o usoara aeratie. Ca adeziv pentru lipirea polistirenului expandat pe peretele exterior se poate utiliza cu succes P37(Weber). Acest adeziv se aplica pe orice tip de suport, are putere mare de acoperire, uscarea este rapida.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    casa din bca,    izolatie cu polistiren,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro