Exista cartuse cu filet si fara filet?
Buna ziua.Am cumparat un cartus ceramic de 40mm pentru a-l inlocui pe cel vechi care nu mai mergea cum trebuie.Problema este ca,la instalare am observat ca noul cartus nu are filet pentru surubul de fixare.Am incercat sa creez un filet prin insurubarea acestei piulite dar plasticul este prea tare si aluneca.Asa ca am pus o bucata de cauciuc in manerul bateriei ca sa nu sara din locas.Cum sa fac acel filet?? Sa incerc cu un burghiu de mici dimensiuni? Exista cartuse cu filet si fara filet? Multumesc anticipat.
Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj
Raspunsuri si comentarii
Se pare ca se putea face filet prin simpla insurubare a acelei "piulite" de fixare care am observat ca avea varful ascutit.Si exact pentru acest lucru era acel varf dar eu nu mi-am dat seama pe moment.Problema rezolvata. :)
Multumesc pentru raspuns.
Posteaza!
Taguri: scule unelte si accesorii ,
Taguri: filet, dimensiuni,
Da, exista cartuse ceramice cu si fara filet. Daca din fabricatie nu are filet, nu veti reusi sa-i faceti! In cazul dvs. cred ca este mai bine sa cumparati o alta baterie cu care sa o inlocuiti pe cea veche. Stiu ca este costisitor, dar sigur! O baterie are in medie o garantie de 5-6 ani de functionare.