Exista vre-un material care sa etanseze perfect impotriva scurgerilor de apa?
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema care imi da batai de cap....stau intr-o garsoniera confort 3 neavand baita....Nu demult ne-am facut o baita care include si scurgerea toaletei de la etajul 4 la 3...pe langa teava de pvc si gresie mi se prelinge apa, mentionez ca locul este foarte mic si este imposibil de a se pastra uscata baia...in urma acestui defect i se umezeste peretele vecinului de la 3...Va rog din suflet sa imi spuneti un material care face legatura perfect intre teava pvc si gresie...mentionez ca am pus chit pentru rosturi dar acesta s-a crapat..... in speranta ca m-am exprimat destul de clar pentru a intelege despre ce este vorba, v-as rog din suflet daca se poate sa imi dati un sfat in aceasta privinta...Va multumesc!
Intrebare trimisa de un cititor din - Medgidia , Constanta
vezi si firme constructii Constanta
Raspunsuri si comentarii
Va multumesc din suflet pentru sfat!
Posteaza!
Taguri: Instalatii sanitare ,
Taguri: infliltratii apa, teava pvc,
In acest caz puteti face o tratare a zonei respective cu un adeziv rezistent la apa. Incercati sa curatati foarte bine acel spatiu, chiar cu o carpa uscata, cu o periuta (chiar cu o periuta de dinti veche) pentru ca adezivul sa faca o priza perfecta. Puteti utiliza adeziv �Bauder� recomandat pentru lipirea conductelor din pvc, care se aplica simplu, cu o pensula, apoi se lasa sa se usuce cateva minute. O alta varianta ar putea fi adezivul rigid pentru lipirea conductelor de presiune. Acesta se aplica pe suprafata curata si degresata cu pensula, este rezistent la apa, la temperaturi ridicate, este transparent si are putere mare de lipire.