renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Exista vreo restrictie sau regula care sa imi interzica sa scot termopanele de la balcoane?

Salutari, Am cumparat un apartament intr-un bloc in care toate balcoanele erau inchise din constructie (sau oricum dinainte sa il cumparam). e vorba de blocul loto din Nerva Traian. Exista vreo restrictie sau regula care sa imi interzica sa scot termopanele respective?

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
arh. Bogdan NICOLAE a scris:

Buna ziua,
Daca din planurile cadastrale ale casei/apartamentului, schita apartamentului, anexa la contractul de vanzare-cumparare, reiese clar ca balconul este inchis conform proiectului initial al blocului pentru care fost obtinuta autorizatia de construire, atunci aveti nevoie de C.U. (certificat de urbanism) prin care vi se va solicita acordul initial al proiectantului (arhitectului). Daca toate balcoanele au fost inchise la intiativa proprietarilor atunci puteti desface tamplaria, dar sa nu aveti probleme cu vecinii din cauza zgomotului.
Spor!

Lorena a scris:

Buna ziua. Eu am cumparat un ap. avand initial pe plan un balcon inchis si unul deschis, ghinionul meu a fost sa-l cumpar cu ambele balcoane inchise in urma reabilitarii din aceasta vara. Pot scoate termopanul de la unul din balcoane cum era initial pana sa se reabiliteze? Care este procedura? Multumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    termopan,    legislative,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro