renovat.ro

» » fatada casa - Forum

fatada casa

Vrei sa adaugi o intrebare?
Costuri pe metru patrat izolare termica Bucuresti

Buna ziua. As vrea sa stiu care sunt costurile pe metru patrat pentru izolare termica (manopera plus materiale) pentru o suprafata de 75 mp in Bucuresti? De asemenea as vrea sa stiu si un pret pentru zugravire fatada cu var de exterior pe metru patrat, pentru aceasi suprafata. Multumesc

Cum pot modifica culoarea de la fatada casei?

Buna ziua As dori sa ma ajutati in a lua o decizie,sa-mi dati un sfat! Acum cativa ani am renovat fatada casei,si am gresit culoarea,a iesit un roz bombon si am lasat asa. Anul acesta am dori sa renovam,sa dam un var alb peste,dar nu stim daca se va acoperi din prima. Ce parere aveti?

Polistiren extrudat dezlipit de pe fatada casei - cum repar?

Am pus polistiren extrudat pe exteriorul casei,am pus plasa si am tencuit.Dupa ceva timp s-a dezlipit. Ce ma invatati sa fac pentru a remedia problema. Multumesc.

Culori pentru fatada casei - asortare

Am o casa la malul marii, in Navodari, Mamaia Nord. Am mers pe mana unui specialist si mi-a recomandat albul cu un albastru gri la exteriorul casei. Ideea este ca daca ar fi doar albul si albastrul ar merge, dar este si acoperisul maro. Cu ce credeti ca ar trebui sa inlocuiesc albastrul ca sa se asorteze cu albul si maroul acoperisului?

Idei pentru alegerea culorii pentru fatada unei case cu acoperis albastru

Am o casa pe care am cumparat-o si are acoperisul albastru. Are ferestre albe din pvc si o scara pe rotund cu perete copertina din geam pe structura metalica alba. Vreau sa o fac pe afara. Ce culoare pot alege?

Se poate aplica lavabil peste vopseaua structurata?

Buna ziua, As dori sa fac chenar la ferestre cu o nuanta mai inchisa decat cea aplicata deja. mentionez ca am aplicat de 1 luna de zile vopsea decorativa pe tot exteriorul casei. Ce pot face? Exista ceva care se poate aplica peste structurata sau trebuie indepartata portiunea din jurul ferestrelor unde doresc alta nuanta? multumesc anticipat!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro