renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Fereastra transformata in bar - idei de amenajare

Am transformat fereastra de la sufragerie in bar. Cum as putea sa amenajez mai bine?

Intrebare trimisa de un cititor din - Segarcea , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In primul rand, va sugerez sa amenajati spatii inchise, dar si rafturi cu inaltimi diferite, in scopul de a putea aseza sticle cu inaltimi diferite, dar si unele ce pot fi ascunse privirilor. Pentru a realiza un spatiu special, eventual cu impact vizual puternic, vopsiti canatul ferestrei, implicit structura „barului” intr-o nuanta inchisa, asemanatoare cu mobilierul din incapere. Rafturile pot fi din sticla sablata, usile/usa din sticla mata sau mdf intr-o nuanta de contrast cu marginea sau o alta nuanta pe care doriti sa o evidentiati in incapere.

Cristiana a scris:

Buna ziua,

Intrucat nu ati mentionat daca este vorba despre o amenajare in interior sau una in exterior care sa dea inspre terasa va recomand sa va inspirati si din urmatorul articol:

http://www.renovat.ro/cum-poti-transforma-fereastra-de-la-bucatarie-intr-un-bar-original-p-868/

Veti gasi cateva exemple de astfel de amenajare atat pentru interior dar si pentru afara.

Zi frumoasa :)

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: bar in living , amenajari interioare living ,

Taguri:    bar in living,    amenajare living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro