Fertilizare suplimentara petunii - cum se realizeaza
Imi plac foarte mult petuniile ,
In fiecare an cumpar dar nimeni nu mi-a spus cum pot face acea fertilizare suplimentara de care ati vorbit dvs, va rog sa imi spuneti ca sa stiu , pentru ca in curand o sa trebuiasca sa imi cumpar.
Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: gradina ,
Taguri: flori de gradina,
Imediat ce plantati rasadurile de petunii in ghivece sau jardiniere aplicati o stropire cu ALGAREN TWIN (250 ml/100 l apa) in amestec cu MAGIC P STAR (100 ml/100 l apa) in combinatie. Aceste substante au rolul de a stimula inradacinarea in noul sol si dezvoltarea robusta a plantei in intregime. La interval de 2-3 saptamani de la prima fertilizare udati plantele cu KINGLIFE 12-48-8+MICRO (100 g/100 l apa) care are rolul de a imbogati solul cu fosfor, element important in dezvoltarea si inflorirea plantei. Pentru stimularea infloririi, se aplica la 15 zile dupa fertilizarea cu solutia bogata in fosfor, CALFOMYTH (35 ml/10 l apa) cu care se stropesc frunzele si bobocii de floare. Aceasta solutie este recomandata la inceputul infloririi. In aceasta perioada solul se va imbogati cu KINGLIFE 20-20-20+MICRO (70-100 g/100 l apa). Pentru perioada verii se recomanda stropirea solului, a frunzelor si a florilor cu ALGAREN TWIN (15 ml/10 l apa).