renovat.ro

» » firme arhitectura - Forum

firme arhitectura

Vrei sa adaugi o intrebare?
In ce consta realizarea expertizei tehnice la calcan?

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine, cei care stiti, sau eventual un specialist din domeniu sa imi spuna si mie ce este de fapt o expertiza tehnica la calcan? Va trebui sa realizez asa ceva in cazul in care voi hotari sa ma alipesc la calcan de constructia vecinului. Multumesc

Oferte proiect amenajare bucatarie de apartament

Vreau sa imi amenajez bucataria (e o bucatarie clasica de apartament). Pentru asta am ales mai intai electrocasnicele, iar acum caut sa fac un proiect. Dar nu gasesc un designer care sa imi propuna idei de amenajare, cu amprenta personala si abordari care sa nu fie standard. La orice firma am apelat, am gasit doar tehnicieni care imi dau cotele dulapurilor ce le aleg eu. Ma puteti ajuta sa aflu un astfel de designer?

Proiect casa mica pe un teren de 90 mp - se poate?

Buna ziua, Sunt intr-o mare dilema. Locuiesc in Bucuresti. Imi doresc tare mult sa ne mutam din apartamentul in care locuim intr-o casa pe pamant. Nu agreez alternativa de a ne muta undeva in afara Bucurestiului si sa facem naveta zilnic catre scoala si job. Am decis sa achizitionam asadar un teren in oras insa in zona pe care o dorim terenurile sunt extrem de scumpe. Am gasit un teren dar are 90 de mp suprafata si o deschidere de 6 metri liniari. Exista un certificat de urbanism chiar si un PUD aprobat ( nu stiu daca este sau nu expirat) insa nu stiu daca se poate construi ceva pe o astfel de suprafata. Nu pot sa imi imaginez cam ce model de casa ar iesi. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.....eventual daca cunoasteti un birou de arhitectura spre care ma puteti indruma pentru o consultatie.... Multumesc mult.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro