renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Care sunt cauzele care pot provoca fisurarea tevii de scurgere de la bazinul WC?

Buna ziua, Va retin cu o dilema- probabil pentru dl. Ionita Cristian. Stau la casa si detin o fosa septica. Acum o saptamana am observat ca teava de scurgere din spatele vasului de toaleta s-a fisurat. Mai exact este vorba despre o taiere a plasticului, pe diametru, intre intariturile de metal, de la un racord flexibil. l-am schimbat imediat, iar la cateva zile s-a intamplat iarasi. La montare am avut grija sa nu fie tensionata zona de curbura - intre spatele vasului si gheu. De asemenea primul racord a tinut cam 4 ani pana sa se intample dandanaua. intrebarea ar fi legata de cauza sectionarii racordului. Multumesc mult de tot. mihai ([email protected])

Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Radu a scris:

Plasticul din care sunt realizate tevile de toaleta este un compus special, realizat astfel incat sa reziste la socurile mecanice, dar si la presiunea exercitata pe interior. In cazul de fata, se pare ca a cedat din cauza presiunii apei si a altor substante organice in timpul evacuarii. Posibil ca respectiva teava sa fie supusa si altei solicitari generata de rezemarea, impingerea (cat de mica) de catre un corp exterior care a dezechilibrat presiunea; o solicitare dinamica generata de rezonanta care, de asemenea a modificat presiunea astfel incat teava a cedat. O alta cauza ar fi aceea a calitatii materialului din care s-a realizat respectiva teava.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Instalatii sanitare ,

Taguri:    teava de scurgere,    racorduri flexibile,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro