renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Folosirea galbenului si a verdelui in amenajarea livingului

As dori sa amenajez un living de apartament. Mie imi plac foarte mult culorile galben si verde.Parchetul laminat este fag si usa de cires. Ma puteti indruma va rog, cu sfaturi pentru a reusi sa introduc cele doua culori pentru a echilibra armonios totul.

Intrebare trimisa de un cititor din - Ramnicu Sarat , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Alex a scris:

Culorile existente permit o amenajare de exceptie. Pentru a realiza un design modern, va sugerez sa zugraviti trei pereti in galben si unul, mai expus luminii diurne, in verde deschis, pana sa ajungeti, ca nuanta, la verdele ierbii. Mobila, daca nu o aveti deja, poate fi wenge, amplasata fie pe peretele cu verde, fie pe unul galben(se evidentiaza perfect). Canapeaua poate fi maro asemeni usilor sau parchetului sau neagra(piele ecologica). Pentru a sublinia nuanta de verde, puteti alege perdele galben pai din materiale fine, iar draperiile, din material lucios, ar putea fi un verde asemeni nuantei de zugraveala. Pentru o combinatie reusita, va mai sugerez sa alegeti cateva elemente decorative verde intens, ce pot fi amplasate in diverse spatii(perne decorative pe canapea, un lampadar in colt sau pe peretele galben, vaze de flori, etc.) Pentru echilibrul cromatic, puteti alege un tablou cu rama neagra sau/si covor in care sa se regaseasca maro, galben, verde inchis sau bej, galben, negru, cu una dintre culori (maro sau bej) ca dominanta.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    alegere culori,    vopsea lavabila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro