renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Forma acoperis si culoare fatada pentru casa la mare

Buna ziua, Ce forma a acoperisului mi-ati recomanda pentru la casa si ce culoare exterioara tinand cont ca vila este situata la mare? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

poza 1 poza 2

Raspunsuri si comentarii
Mariana C. a scris:

Cred ca este o constructie moderna, ce impune un acoperis modern, in tendinte. In acest caz, va sugerez cateva variante: a) acoperis in forma concava, ce permite atat scurgerea apei cat ii si ofera un design modern; b) forma unei jumatati de stele, astfel incat daca aveti o portiune mai inalta acoperisul in forma de unghi reprezinta inaltimea maxima, celelalte spatii laterale avand unghiurile mai joase, astfel incat apa se va scurge usor, dar necesita burlane de aductiune a apei pe pantele laterale (trei unghiuri=doua burlane de colectare );c) unul sau doua acoperisuri simple, in functie de tronsoanele casei, cu panta de cel putin 45 grade. Personal as opta pentru prima varianta! In privinta culorii ar fi recomandata combinatia: bleu ciel+gri deschis; gri nisip+alb sau bej+alb/galben pai. Incercati sa alegeti nuante calde, deschise, deoarece patina timpului isi va pune amprenta mai putin vizibil pe nuantele deschise decat pe cele inchise sau in contrast puternic.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    tencuiala decorativa,    acoperisuri,    modele,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro