renovat.ro

» » fose septice - Forum

fose septice

Vrei sa adaugi o intrebare?
Cum evit aparitia mirosului de la canalizare in bai?

Buna ziua. Acum ne construim o casa parter + mansarda. Vreau sa evit problema aparitiei mirosului de la canalizare. O sa avem 2 bai la etaj, una suprapusa peste wc-ul de serviciu si peste bucatarie si o baie la etaj suprapusa peste un birou. La aceasta baie trebuie sa fac coloana de aerisire sus pe acoperis sau daca nu are o alta conectare la scurgere nu poate sa apara problema mirosului? Multumesc

Ce acte sunt necesare pentru a face o fosa vidanjabila?

Buna ziua, Doresc sa imi construiesc o fosa vidanjabila. Va rog , ma poate ajuta cineva sa imi spune ce acte sunt necesare pentru a incepe aceasta lucrare? Am nevoie de acte sau autorizatii speciale? Va multumesc.

Cat costa realizarea unei fose septice sapata manual?

Doresc sa fac o hasna de 2/2 cu 1,5m adancime,si as dori sa stiu care ar fi pretul corect sa-l platesc echipei care o executa. Mentionez ca o vor sapa manual.

Cum pot curata o hazna care nu mai trage deloc?

Buna seara, Cum pot curata o hazna care nu mai trage deloc? Multumesc

Preturi pentru ministatie de epurare de uz casnic

Buna ziua, As dori sa aflu preturi si de unde pot achizitiona o mini statie de epurare de uz casnic. In zona in care imi construiesc casa nu exista canalizare si din cate am mai citit si m-am mai sfatuit cu diverse persoane aceasta varianta este mai eficienta decat fosa septica. Va multumesc Georgian

Ce sa aleg: ministatie de epurare sau fosa septica?

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta alegerii dintre o fosa septica si o ministatie de epurare. Construiesc o casa intr-o zona fara canalizare si as vrea sa aleg cea mai eficienta si mai durabila varianta, in sensul ca nu doresc sa am parte de miros in casa sau in curte si sa necesite cele mai putine lucrari de intretinere. Va multumesc mult.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro