renovat.ro

» » fundatie casa - Forum

fundatie casa

Vrei sa adaugi o intrebare?
Timp intarire beton

Buna ziua, As vrea sa aflu in cat timp se intareste betonul? Avem in plan sa turnam saptamana viitoare fundatia insa am vazut pe prognoza meteo ca tot arata averse de ploaie. Stiu ca se mai schimba vremea insa nu stiu ce sa fac... la cate ore de la turnare betonul poate intra in contact cu apa? Multumesc frumos

Pot turna fundatia unui gard direct cu pompa de beton?

Buna ziua, Fundatia unui gard cu adancimea de 70 cm iar deasupra fundatiei inca un metru se poate turna direct cu pompa de beton? Ae poate folosi pentru fundatie beton B250?

Este necesara turnarea betonului de egalizare la fundatie?

Va rog imi puteti spune daca este necesara tunarea betonului de elgalizare la fundatie? Multumesc

Care este adancimea fundatiei pentru o casa cu mansarda?

Buna ziua, Care este adancimea ideala pentru fundatia unei case cu mansarda? Multumesc

Cat de inalta trebuie sa fie elevatia pentru o constructie din lemn?

Va rog, am nevoie din partea dvs. de un sfat in ceea ce priveste elevatia fundatiei. Intrebarea mea este: Ce inaltime trebuie sa aiba elevatia pentru o constructie cu structura de lemn ( usoara deci), cu parter plus etaj? Suprafata este de 8 x 5 metri. Va multumesc pentru raspunsuri.

Cat costa o fundatie de casa 12 x 8 m, adancime 1,5 m?

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie cat costa , aproximativ, o fundatie pentru o casa 12 m lungime pe 8 m latime cu o adancime de 1,50 si 0,50 largime ?

Turnare beton la un stalp cu fundatie direct cu pompa

Se poate turna beton la un stalp cu fundatie + inalțime de 2,60m direct cu pompa?

Pret pentru membrana hidroizolatie fundatie

Va rog sa imi ziceti si mie cat ar fi un pret pentru membrana hidroizolatie fundatie ? Cu cat se vinde si cum difera calitatea in functie de pret....

Cost manopera subzidire Valcea?

Buna ziua, As dori sa aflu care este costul manoperei unei subzidiri? Mentionez ca sunt din Valcea. Multumesc

Tratamente de eliminare a apei din pereti

Am o casa veche cu centura din beton nearmat si apoi zidita cu caramida plia rosie. Am constatat ca peretii trag apa de jos in sus. Ma intereseaza niste tratament pentru eliminarea acestei umezeli din peretii caselor vechi??

Caut hidroizolatii de calitate pentru fundatia casei

Buna ziua Va rog sa imi spuneti care sunt cele mai bune calitativ si de durata hidroizolatii pentru fundatia casei. Sunt foarte multe tehnologii si nu stiu cu ce sa hidroizolez fundatia casei mele acum realizata. multumsc, Bogdan Barlad

Cu ce se poate vopsi o fundatie izolata cu polistiren

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, cu ce se poate vopsi o fundatie izolata cu polistiren exturdat?

Cum fac legatura intre o fundatie veche si una noua

Buna ziua , Am o camera din care jumatate vreau sa daram. Pentru noul zid va fi necesara fundatie. Intrebarea mea este cum leg fundatia veche de cea noua? Acest zid va avea 30 de centimetri grosime ca si restul de ziduri. Va multumesc.

Solutii consolidare casa in Hunedoara

Buna dimineata, de ceva timp ma confrunt cu o problema destul de serioasa legata de casa in care as dori sa locuiesc. Casa in cauza este una cu etaj. A fost construita fara proiect prin anul 1980, si problema este ca nu are stalpi de sustinere. Fundatia este din piatra de rau de aproximativ 30-40 de cm, iar constructia parterului este tot din piatra de rau asezata una peste alta cu ciment intre ele. Intre parter si etaj este turnata placa de aproximativ 15 cm, iar etajul este zidit cu caramida rosie cu gauri dimensiunea standard. As vrea sa o renovez si totodata sa o fac mai sigura. Mi s-a recomandat o subzidire a fundatiei de stalpi exteriori, insa nu sunt de specialitate si nu cunosc cum ar trebui facuta ca la carte. Casa are o inclinatie de cateva grade pe latura ?latime? estica fiind in forma de dreptunghi 12?8 m2. Va rog cine stie si ma poate ajuta sa posteze solutii. Va multumesc anticipat.

Cum se pot rezolva problemele cu calcanul vecin?

Am un vecin care nu imi da semnatura pentru alipire la calcan deoarece el are o casa fara etaj iar eu fac o casa de P+1+M. El zice ca ii cade mortar de la zidarie pe casa, ca ii cad caramizi ca o sa mearga lucratorii pe tabla lui de pe casa. Mentionez ca nu doreste sa se monteze schela pe casa lui. Cum il pot convinge tehnic ca aceste lucruri nu se vor intampla? Aceasta solutie tehnica chiar vreau sa o trec in acordul notarial de alipire la calcan pe care el daca doreste ar trebuie sa il semneze. Puteti sa ma ajutati ?

Cat sa fie adancimea fundatiei la un gard?

Trebuie sa fac la casa un gard cu soclu de beton si stalpi de fier intre care pe o parte sa pun scandura de brad lacuita si si la strada sa pun fier forjat. Portile de asemenea o sa le fac cu stalpi de fier si ele vor fi realizate din fier forjat. Pentru gardul de la casa arhitectul nu mi-a dat un proiect de rezistenta a betonului. De aceea intreb: ce adancime de fundatie trebuie sa fac la gard daca soclul este de 60 cm? Fundatia care se toarna va lega fara a iesi din pamant si stalpii de fier de la porti?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro