renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Gresia de interior-exterior se poate vopsi?

Va rog, gresia de interior-exterior se poate vopsi? Are numai trei ani de cand a fost pusa, este inca noua sa o schimb. Nu? Imi pare tare rau ca s-a decolorat. Astept raspuns. va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - com.Domnesti , Ilfov
vezi si firme constructii Ilfov

Raspunsuri si comentarii
Alexandra P a scris:

La Menatwork poti gasi

Elena V. a scris:

Pentru a schimba culoarea sau aspectul gresiei de interior/exterior sunt doua variante: 1) aplicarea unei folii adezive, 2) lac special. Daca preferati acest lucru, va trebui sa curatati foarte bine suprafata de impuritati si pete, pentru ca adezivul de pe folie sa faca priza perfecta. Se recomanda ca aplicarea foliei adezive sa se faca numai pe placile de gresie, nu si pe rosturi. Aplicarea foliei se face cu grija, pentru a evita eventuale bule de aer care vor genera dezlipirea acesteia in timp. Pregatirea suprafetei de lacuit se face urmand pasii precizati mai sus, prin curatarea perfecta a gresiei. Inainte de aplicarea lacului, se aplica un strat de grund, care permite aderenta lacului. Pentru o mai buna prindere a lacului pe suprafata pregatita, este indicat sa fie data si cu smirghel, chiar daca in indicatiile de pe cutia producatorului de lac nu este precizat acest lucru. Dupa care se aplica stratul de grund iar dupa uscarea acestuia se aplica si lacul. Vopseaua trebuie sa fie una special creata pentru suprafetele lucioase, pe baza de ulei sau de latex. In acest caz, grundul si lacul se aplica si pe rosturi.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi gresie si faianta ,

Taguri:    gresie interior,    reconditionare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro