renovat.ro

» » hol - Forum

hol

Vrei sa adaugi o intrebare?
Zugraveala pentru hol cu gresie portocaliu si alb pusa in romb

holul si bucataria sunt cu gresie portocaliu si alb murdar pusa in romb (una alba, una portocalie) si v-as ruga sa mi spuneti ce culoare de faianta se asorteaza precum si ce culoare de zugraveala?va multumesc anticipat

Alegere culori pereti pentru hol fara lumina naturala

Buna ziua! Intr-un hol fara lumina naturala cu mobila palisandru (maro-rosiatic tick ) si podea gri .As vreau sa-mi dati idei de culori mai vii pentru pereti. Mobila este lemn masiv,moderna. Am dori sa fie baza tot ceva mai deschis si inca doua culori mai vii.multumesc anticipat!

Mobila mica living - sfaturi pentru alegerea culorii potrivite

Buna, Intrebarea mea ar fi simpla ,dar rezolvarea pentru mine e foarte grea. As dori o mica mobila in living si o masa micuta. Modelul mi-am ales dar la nuanta nu ma pot hotari. Mentionez ca am un coltar gri deschis ,parchet gri inchis ,perdea alba si peretii de culoare violet. Va rog un sfat pt draperii dar mai ales la masuta si mobila. Multumesc ,astept cu nerabdare sfatul.

Ce culori sa aleg pentru usile si peretii unui hol cu parchet stejar american?

Buna ziua, La amenajarea unui hol mic de apartament la bloc in care as dori sa pun parchet culoarea nuc american ,ce culoare de perete si de usi s-ar potrivi. Multumesc

Idei pentru amenajare clasica hol lung si ingust

Buna ziua! Am un hol de 4 m lungime si 2 m latime .La hol am 2 usi si 2 geamuri la care am draperii de culoare mov. Peretii au culoare alba ,si as vrea sa amenajez cat mai clasic .

Sfaturi pentru amenajarea unui hol de intrare de 17 mp

Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat cum sa amenajez holul de intrare de 17 mp in care am mobilier culoare calvados. Ma refer la culoare zugraveala, parchet si eventual culoare canapea. Multumesc.

Pot monta gresie de exterior in interior?

Gresia de exterior poate fi montata la interior? Buna, As dori sa montez acelasi model de gresie in baie, bucatarie si holuri. Modelul ales este insa pentru exterior. Pot sa il montez in interior? Nu voi avea probleme la montare? Se curata mai greu decta gresia de interior? Gresia aleasa are finisaj mat si fara niciun fel de denivelare pe suprafata placii. Dimensiunea placilor este de 45?45 cm si spatiile unde o voi monta sunt mici , insa modelul placii este ca o imitatie de mozaic mai mare. Credeti ca se va potrivi? Mersi mult

Cateva idei si sfaturi pentru alegerea culorii peretilor din hol si bucatarie

Buna ziua! Vreau sa zugravesc holul si bucataria. Holul este mai ingust si lung ,covoarele galben pal, gri si bej iar in bucatarie mobila este portocalie cu bej covoarele fiind portocalii cu bej si visiniu. Ce culoare ar merge la pereti?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro