Idee de amenajare a unui living cu canapele caramizii
Buna ziua,
Am o sufragerie 5/3.50 cu parchet maro roscat,mobila furnir maro cu crem si canapele caramizii. M-ar interesa,va rog,ce in ce culoare sa vopsesc peretii, inclusiv scafa de la tavan si ce culoare sa aleg pentru perdele si draperii. Multumesc anticipat!
Intrebare trimisa de un cititor din - Drobeta-Turnu Severin , Mehedinti
vezi si firme constructii Mehedinti
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: culori pereti, scafe,
Ati ales culori discrete si frumoase pentru interior. Pe langa acestea, s-ar potrivi perfect nuante calde de bej, galben pal sau galben intens, ocru sau ivory. Aceste nuante se potrivesc atat pentru amenajarea unui stil modern, cat si pentru cel clasic. Va sugerez sa alegeti pentru pereti doua nuante, deoarece spatiul este mare. Fie zugraviti doi pereti cu crem si doi cu galben intens, fie unul crem si ceilalti galben intens; o alta varianta ar fi combinatia intre ocru si galben pal. Puteti alege varianta tavanul si un perete o culoare (galben intens pentru peretele din spatele canapelei) si ceilalti pereti crem. Cred ca ar fi potrivit ca perdeaua sa fie alba, fina, din organza sau alba din in cu poliester (daca procentul de tesatura de in este mai mare se va calca mai greu). In privinta draperiilor, cred ca s-ar potrivi draperii crem (asemeni celui de la mobilier) sau draperii ivory. Indiferent de culoarea aleasa, cred ca materialul ar trebui sa fie lucios, eventual matase si sa cada bogat, pentru a infrumuseta fereastra si implicit intregul ansablu de design.