Idei alegere tapet, mobila, canapea si draperii pentru living apartament nou
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati raspunzandu-mi la cateva nelamuriri pe care le am. Apartamentul este nou, doresc sa fie un spatiu calduros si primitor,modern dar elegant in acelasi timp. fara culori tari dar nici sa fie monoton,doar bej si crem. Am ales parchetul sa fie un wenge natur,mat,cu striatii discrete albe. Usile le-am ales albe. Doresc in living sa pun tapet pe un perete. Ce fel de tapet imi recomandati, ce culoare, textura,etc? De asemenea,ce culoare sa aiba mobila,canapeaua si draperiile? Ce imi recomandati? Va multumesc mult.
Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad
Raspunsuri si comentarii
Multumesc de informatii. Pot folosi aceleasi idei prezentate de dvs si in cazul unui parchet deschis la culoare, bej natur, cu usi stejar închis,spre roscat? Multumesc
Posteaza!
Taguri: amenajare apartament, tapet living, culori living,
Daca doriti o amenajare moderna, va sugerez sa alegeti pentru mobilier o culoare neutra: stejar natur, cires natur (este spre roscat), sau cafea cu lapte. Astfel, va puteti „juca” alegand tonuri cromatice mai tari pentru canapea si fotolii: grena, albastru paun, alb nude. Peretele din spatele canapelei sau un altul, poate fi peretele de accent pe care sa aplicati un tapet de matase, ceilalti pereti albi. Tapetul poate sa aiba fondul: gri fier, gri soarece, albastru marin (daca alegeti canapea alb nude) cu un model discret, pe intreaga suprafata cu alb (flori mici, frunze, forme geometrice intersectate, etc.) In privinta perdelelor va sugerez alb uni din organza, cu falduri ample, iar draperia din material lucios uni intr-o nuanta de gri cald, ivory sau un ton cromatic mai deschis decat albastru marin(daca alegeti acest fond pentru tapet). Covorul poate fi oval, intr-o singura nuanta, asemeni mobilierului. Pe canapea amplasati cateva perne decorative in aceeasi nuanta cu draperia, tapetul, mobilierul.