renovat.ro

» » idei amenajare baie - Forum

idei amenajare baie

Vrei sa adaugi o intrebare?
Culoare mobilier pentru baia mare - cateva sfaturi si idei va rog

Buna seara, Renovat.ro , Dati-mi un sfat ...as vrea ca in toata casa sa am aceeasi nuanta de gresie si parchet ,ceva deschis frasin alb-bej-grej, am gasit mobila ivoar in sufragerie si in dormitor si am vorbit cu tamplarul sa-mi faca si in bucatarie si in baia de jos acelasi ivoar ..in baia mare ce culoare ar trebui sa aiba mobilierul??..pereti ii zugravesc in toata casa cu alb , pe unde ar trebui niste pete de culoare sau este bine si asa ??? multumesc anticipat! M.Simion

Geam la baie fals iluminat cu led - se poate face?

Buna ziua! Se poate face un geam la baie 50 cm pe 50 cm cu led. Baia mea nu are geam. As vrea sa pun unul fals.....dar sa para unul real....mat si lumina naturala. Multumesc!

Ce culoare de chit sa aleg pentru a pune in evidenta modelul faiantei?

Buna ziua. Am amenajat baia cu gresie si faianta alb si gri inchis cu tente de maro. Pe jos gresia este placa de 45/45 culoarea inchisa(gri). Faianta pe pereti este 20/50 pusa pe ozizontala in combinatie ceva ce seamana cu jocul de tetris placile fiind combinate ok, au continuitate. Ce culoare de chit trebuie sa aleg sa pun modelul in evidenta la faianta? Astept raspuns. Multumesc frumos.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro