renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru amenajarea unui birou aflat intr-un living open space

Ce culoare se potriveste pe peretii unui birou mic aflat intr-un spatiu deschis alaturi de living si bucatarie.Mobila din birou este cappuccino iar parchetul este culoarea stejarului.In living mobilierul este mov mai inchis cu alb iar peretele din spatelele ei este mai mov deschis iar restul este zugravit intr-o culoare foarte pala de mov aproape de alb.Mobila bucatariei este un bej cu alb.Totul este intr-un spatiu deschis,in mijlocul camerei se afla canapeaua de culoare violet.In birou,mi-ar placea un turcuoaz sau un verde contrastant si viu.Este despartit de un semi-perete de bucatarie.Totodata daca m-ati sfatui ce culoare sa fie draperia si perdeaua din living, apartamentul este orientat spre sud-vest. Va multumesc anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Daniel a scris:

Pentru birou cred ca s-ar potrivi un verde deschis, mai intens. Verdele se potriveste cu nuantele mobilierului si al parchetului si in plus, este o culoare stimulativa pentru activitatea de birou. Culoarea dominanta din living este mov, in contraste de tonuri coloristice. In acest caz, cred ca ar fi potrivita o perdea alba, fina si vaporoasa(eventual organza). In privinta draperiilor cred ca ar fi potrivite doua variante: verde iarba sau auriu. Orice culoare veti alege dintre acestea, cred ca draperia trebuie sa fie din matase, sau un material opac elegant, uni. Perdelele trebuie sa aiba falduri bogate, pentru a atrage privirile si pentru un design elegant. Draperiile pot fi prinse pe timp de zi cu snur de matase in nuanta canapelei; vor avea un impact vizual placut, distins.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobilier birou,    vopsea lavabila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro