renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei amenajare bucatarie cu faianta rosie si alba cu nuante de gri

Buna ziua, Doresc sa amenajez o bucatarie cu faianta rosie si alba cu nuante de gri si gresie tot rosie (pentru a va face o idee, am atasat o imagine cu faianta de pe unul dintre pereti). Va rog sa imi spuneti ce nuanta ar fi mai potrivita pentru chitul dintre rosturi si pentru mobilier. Totodata, va rog sa imi spuneti si daca aranjamentul placilor de faianta este potrivit. Daca nu, poate imi sugerati dvs. alta idee. Multumesc anticipat

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Amplasarea placilor de faianta la care v-ati gandit este foarte buna, deoarece ofera vizual un echilibru cromatic. In privinta mobilierului, aveti doua variante posibile, dat fiind faptul ca doriti pentru gresie nuanta de rosu (ar fi preferabil sa fie asemeni faiantei). Una dintre variante ar fi mobila alba cu cateva elemente de accent cu rosu: 1-2 sertare in partea de jos, eventual doua usi si un sertar, iar in partea superioara 1-2 rafturi; blatul ar putea fi un gri fier, asemeni nuantei din placile de faianta cu stelute. O alta varianta ar putea fi mobila alba si cateva elemente de accent rosu si gri (1-2 sertare rosii, 2 usi gri in partea de jos) si un raft gri si unul rosu sus, sau invers, in functie de compartimentarea dorita. Pentru blat in acest caz, va sugerez varianta gri cu incastratii de dungi/linii, albe. In privinta chitului pentru rosturi, ar fi potrivita o nuanta de rosu mai inchis pentru gresie si aceeasi nuanta sau alb pentru faianta.

Cristina a scris:

Buna ziua.Puteti să mă ajutați și pe mine cu niste sfaturi,in bucătărie eu am faianță alb cu roșu și gresia este rosie si nu știu ce culoare să iau mobila de bucătărie,va rog să mă ajutați cu un sfat.Multumesc.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: faianta ,

Taguri:    mobilier bucatarie,    modele,    faianta,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro