renovat.ro

» » idei amenajare bucatarie - Forum

idei amenajare bucatarie

Vrei sa adaugi o intrebare?
Amenajarea unei bucatarii de 6 mp - idei pentru culori

Ajutati-ma pentru o bucatarie de 6mp cumobila pe colt...ce culoare sa fie faianta ,gresia, culoarea rosturilor. Pentru mobila de bucatarie m-am gandit la un turcoaz ca si culoare....bucataria e micuta ..si as vrea culori deschise...si culoarea peretilor care se fie?...va multumesc.

Modele de perdele pentru bucatarie

Buna ziua Ce modele de perdele pentru bucatarie se mai poarta ?? Am o bucatrie de 11 metri patrati la casa cu tocarie de stejar la geamuri. Bucataria este amplasata pe est. Nu am idee ce perdele sau daca se mai poarta in bucatarie. Mentionez ca imi doresc ca designul interior al bucatariei sa fie unul modern. Multumesc

Alegere tapet pentru bucatarie - sfaturi?

Buna ziua! Ce nuanta sa aleg pentru tapet in bucatarie avand mobila vanilie lucios iar faianta este model piatra. Am impartit bucataria jumatate parchet stejar inchis iar in zona de gatit gresie tip parchet. In zona cu parchet, peretele fiind alb m-am gandit la un tapet. Ce nuanta si ce tip de tapet este potrivit in bucatarie? Multumesc mult

Vreau sa mut bucataria in balcon - rog proiecte si poze cu idei

Buna ziua, As vrea sa sa modific un apartament cu 2 camere, si sa mut bucataria in balcon. Balconul are o lungime de 2.5 metri cu o latime de 1.5 metri. Ma puteti ajuta cu cateva schite de proiecte dar mai ales cu niste poze.

Idei pentru amenajarea unui living open space cu bucataria

Livingul este open space cu bucataria. In bucatarie gresia si faianta sunt toscana beige,in living parchetul este nuc amer,usa nuc verona 2. Ce culori sa zugravesc peretii in living(as vrea un perete de accent)si in bucatarie? Ce culori sa folosesc la mobilier. Va multumesc!

Unde pot gasi in Timisoara sticla termorezistenta?

Unde pot gasi in Timisoara sticla termorezistenta pentu bucatarie sa o pun in loc de faianta ?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro