renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei amenajare dormitor si bucatarie lungi si inguste

Buna ziua! Va rog frumos,puteti sa-mi dati cateva idei in legatura cu un apartament cu camerele mai lungi si mai inguste(in principiu dormitorul si bucataria). Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Pitesti , Arges
vezi si firme constructii Arges

Raspunsuri si comentarii
Victor M. a scris:

In ceea ce priveste bucataria, va sugerez sa realizati mobila pe comanda, desfasurata mai mult pe verticala pentru a nu va ingusta si mai tare spatiul. Puteti monta o chiuveta de colt chiar pe unul dintre colturile camerei, in scopul castigarii spatiului. Va sugerez sa realizati un model de corp asezat pe pardoseala a carui fata sa fie o masa. Deschiderea mesei se face cu balama banda, sustinerea pe doua picioare laterale care se pliaza in partea de jos, si care ascunde polita si spatiu de depozitare care nu este deschis decat cand masa este deschisa. Celelalte corpuri pot avea usi, polite sau sertare, in sensul clasic al mobilei de bucatarie. Parintii mei au o biblioteca cu asemenea masa si implicit principiu de deschidere. In privinta dormitorului, amplasati o canapea ce se rabateaza, astfel incat sa nu va ocupe spatiul pe timp de zi. Canapeaua ar putea fi asezata pe unul dintre peretii cu latura mai mica. Daca spatiul este foarte ingust, puteti realiza un dulap pe colt pentru depozitarea hainelor. Acesta va avea rafturile in forma de triunghi, cu baza lata spre camera. Usa va inchide perfect dulapul si va avea functionalitatea dorita. Daca incaperea este mai spatioasa, amplasati in coltul de langa fereastra un birou cu rafturi si sertare sau o oglinda cu dulapior in partea de jos, astfel incat lumina sa cada pe dvs, iar nu pe oglinda. Sper ca v-am putut fi de folos!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajare apartament 3 camere , design interior , camere mici ,

Taguri:    dormitor,    camere mici,    design interior,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro