Idei de amenajare a unei sufragerii cu mobila neagra si peretii teracota
Buna ziua!Am renovat de curand sufrageria,peretii albi,laminatul lucios ,maroniu cu striatii de orange-teracota. Dulapul este negru cu un mic podium alb,iar canapeaua este neagra. Covorasul l-am cumparat deja,este de culoarea teracotei,acum urmeaza perdelele,am optat pt perdele franjuri,dar nu stiu ce culoare sa fie,ma gandeam o combinatie de alb si teracota. Deasupra canapelei,un tablou abstract ,cu,culori vii(teracota,orange,alb..un amestec acolo,am vazut eu ceva care-mi place:))fiind mobilierul negru ,ma gandeam sa bag ceva culoare,mi-ar fi de ajutor sfatul dumneavoastra,sunt intr-o mare dilema :) Multumesc frumos si astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra.
Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: mobila neagra, parchet laminat,
Culorile alese sunt frumoase si completeaza un design modern. Pentru perdea, care poate reprezenta o pata de culoare, va puteti orienta spre turcoaz sau galben auriu. Pe langa perdea, pentru echilibrul coloristic din interior, va recomand sa adaugati un accesoriu in aceeasi nuanta: un lampadar turcoaz sau galben auriu, un vas decorativ, perne decorative in numar impar, dintre care una sau doua sa fie in nuanta aleasa pentru perdea si cealalta teracot.