renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei de amenajare a unei sufragerii cu mobila neagra si peretii teracota

Buna ziua!Am renovat de curand sufrageria,peretii albi,laminatul lucios ,maroniu cu striatii de orange-teracota. Dulapul este negru cu un mic podium alb,iar canapeaua este neagra. Covorasul l-am cumparat deja,este de culoarea teracotei,acum urmeaza perdelele,am optat pt perdele franjuri,dar nu stiu ce culoare sa fie,ma gandeam o combinatie de alb si teracota. Deasupra canapelei,un tablou abstract ,cu,culori vii(teracota,orange,alb..un amestec acolo,am vazut eu ceva care-mi place:))fiind mobilierul negru ,ma gandeam sa bag ceva culoare,mi-ar fi de ajutor sfatul dumneavoastra,sunt intr-o mare dilema :) Multumesc frumos si astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra.

Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Culorile alese sunt frumoase si completeaza un design modern. Pentru perdea, care poate reprezenta o pata de culoare, va puteti orienta spre turcoaz sau galben auriu. Pe langa perdea, pentru echilibrul coloristic din interior, va recomand sa adaugati un accesoriu in aceeasi nuanta: un lampadar turcoaz sau galben auriu, un vas decorativ, perne decorative in numar impar, dintre care una sau doua sa fie in nuanta aleasa pentru perdea si cealalta teracot.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila neagra,    parchet laminat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro