renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei de amenajare a unui dormitor de mici dimensiuni

Buna ziua, As dori sa ma ajutati sa renovez un dormitor de aproximativ 3,5/3,5 m. Nu am decat usa de culoare maro deschis si parchet de lemn pe care doresc sa il reconditionez. Va rog sa imi ziceti daca ar merge o mobila pe tonuri de gri, cu pat gri cu spatar tapitat gri si peretele din spatele patului un turcoaz, iar in camera sa pun si draperii turcoaz. Se potrivesc aceste elemente intre ele ca si culori? De asemenea ceilalti pereti in ce culori ar trebui sa ii varuiesc? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Angela N. a scris:

Da, culorile preferate se potrivesc intre ele. Pentru a echilibra gama coloristica din interior, va sugerez ca ceilalti pereti sa-i zugraviti cu alb sau doi albi, iar cel alaturat peretelui cu zugraveala turcoaz sa-l faceti cu o nuanta putin mai deschisa(intre turcoaz si alb). Ca elemente decorative in interior ar fi bine sa mai aveti ceva maro deschis in nuanta usii sau sa gasiti un covor cu culorile: gri, turcoaz si foarte putin negru. Astfel negrul va evidentia celelalte culori din incapere si echilibrati tonurile inchise/deschise existente in elementele de mobilier, perete, usa.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: renovare apartament ,

Taguri:    culori zugraveli interioare,    amenajare dormitor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro