Idei de amenajare a unui living cu parchet gri
Cer un sfat pentru un living de 20m patrati,deocamdata am geamuri termopan albe si atat,parchet as vrea gri peste tot bucatarie dormitoare etc, dar atunci ce usi interioare sa comand, mobila si zugraveala cum sa fie? Multumesc pt ajutor.
Intrebare trimisa de un cititor din - Sibiu , Sibiu
vezi si firme constructii Sibiu
Raspunsuri si comentarii
La un parchet gri montat in dormitor, ce nuanta de mobila se potrivesti ,daca peretii sunt cu lavabila alba? Multumesc!
Puteti opta pentru mobila alba cu cateva elemente de accent gri sau negru. Continuati amenajarea camerei in tonuri de gri (de la gri antracit, pana la gri otel). Amplasati un covor cu un model fantezist in tonuri de griuri, avand ca dominanta o nuanta mai inchisa(daca parchetul este deschis sau invers); draperiile pot fi gri “soarece” alaturi de perdele albe; un tablou cu rama neagra, subtire sau rame negre, mai mici, cu forme diferite, amplasate pe un perete, in care sa asezati fotografii de familie (este in trend). Daca va doriti o nuanta de accent puteti opta pentru rosu sange sau verde iarba care sa se regaseasca in 2-3 elemente decorative: veioza sau lampadar, cuvertura, lustra, etc.
Ce culori de draperii si canapea merg cu mobila alba, parchet gri si usi albe cu insertii crem in living.Zugraveala este alba.
Am achizitionat de curand o casa cu tocurile geamurilor gri antracit.Dilemele mele sunt :
-ce culoare sa aleg la usi si parchet dar mobila?
Multumesc
Buna ziua,
La un parchet gri deschis, un stejar deschis, ce culoare pot fi usile? Eu ma gandeam la o nuanta de gri inchis.
Buna seara,
Va rog ma puteți sfătui cum sa decorez livingul, menționez ca parchetul este un gri mediu, pereții albi, canapeaua crem cu maro,draperii maro. Am pus un covor alb crem, dar parca nici cum nu se potrivește, îmi da senzația de rece, depresie.
Mulțumesc frumos pentru ajutor!
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: parchet gri, culori pereti,
In privinta parchetului, ati ales o culoare placuta, neutra, ce se poate combina cu mai multe nunate pentru un design placut. Pentru bucatarie, va recomand sa alegeti un parchet gri cu clasa de rezistenta mare la trafic si rezistent la umezeala, zgariere si substante chimice. Este posibil sa gasiti parchet gri, in aceeasi nuanta sau nuante si clase de trafic diferite. Usile interioare pot fi comandate in nuante naturale: stejar, fag, nuc, pentru a fi usor de combinat cu diverse alte culori. In bucatarie puteti zugravi peretii cu alb si vernil sau intr-o singura nuanta din cele precizate. Mobilierul poate fi alb cu maro (inchis, deschis) asemeni culorii usii. De asemenea, puteti alege mobila capuccino cu alb sau maro(ca si usa). Gresia poate fi alba cu insertii maro sau crem, faianta crem(daca preferati peretii albi); gresie verde mar si faianta alba cu insertii verzi daca preferati peretii vernil sau vernil+alb. Intr-un dormitor puteti alege o amenajare clasica, iar in acest caz zugraviti peretii crem, galben pai sau portocaliu cald, la care se poate asorta mobila in nuante naturale(nuc, stejar). Al doilea dormitor il puteti amenaja in stil modern, mobila wenge, peretii alb coliliu (alb murdar) la care puteti monta o perdea alba, iar covorul poate avea nuante de griuri, alb sau crem si negru de accent. Draperia in acest dormitor poate fi din matase, uni, gri deschis sau gri cu insertii albe(flori, linii frunze), in timp ce in primul dormitor puteti alege o perdea alba, delicata, si draperie ivory sau galben (soare). Desi veti avea in locuinta aceeasi nuanta de parchet, usi si geamuri, veti realiza amenajari interioare diferite.