Idei de amenajare apartament cu o camera
Buna seara,
Renovez un apartament cu o camera. Camera este de 5 m lungime si 4 latime. As vrea sa delimitez puțin spațiile deoarece am si un copil si as vrea sa-i creez putina intimitate.
Am o canapea si 2 fotolii extensibile in nuante de maro si bej. Camera as vrea sa o zugravesc in nuante de bej sau galben pal si un perete as vrea sa-l fac verde.
Pe jos am mocheta bej. Nu sunt hotarata care perete ar fi bine sa-l zugravesc in verde si ce nuanț? sa iau la galerie, draperii si perdele. Usa la sufragerie este dubla cu geamuri si este de culoare alb?.
Delimitarea spatiului m-a gandeam sa o fac cu module albe. Va rog dati-mi cateva sfaturi. Avand in vedere ca este multifunctionala camera imi este greu sa m-a decid.
Intrebare trimisa de un cititor din - Oradea , Bihor
vezi si firme constructii Bihor
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: amenajare garsoniera, mocheta,
Cuvintele de ordine in acest caz sunt: functional, confortabil si estetic. In cazul de fata se poate apela pentru delimitarea incaperii la panouri sau paravane. Acestea sunt elemente decorative realizate in culori uni sau cu imprimeuri intr-o gama coloristica variata. Inaltimea acestora este diferita, astfel incat puteti amplasa un panou de inaltimea camerei sau unul mai scund. Aceste elemente decorative sunt realizate pe structura metalica, sunt usoare, pliabile in 2-5 elemente si foarte stabile. Utilizand un astfel de element decorativ, ales in culori pastelate (eventual verde crud cum va doriti), va avea efect decorativ, de ascundere a spatiului destinat celui mic, dar si un impact vizual puternic. Usor de mutat in cazul in care doriti sa reamenajati interiorul, paravanul va avea scop estetic si functional fara sa schimbati arhitectura interioara.