renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei de amenajare pentru o bucatarie si un dormitor

As dori foarte mult sa ma ajutati in amenajarea unui dormitor si a unei bucatarii.Mobila de dormitor este din pal, o combinatie de doua culori: maro deschis (cires)in partea din fata si negru pe laterale.Draperia si cuvertura sunt vernil si as vrea sa stiu ce culoare sa iau perdelele, ce culoare sa fie peretii, si covoarele.Va rog sa-mi spuneti daca pot sa merg pe aceasta culoare la draperii si cuvertura sau daca trebuie sa le schimb cu altele de o alta culoare. vreau deasemenea sa ma sfatuiti si in privinta amenajarii unei bucatarii cu mobila in doua culori: o nuanta de maro-roscat in partea de sus si bej deschis cu maro in partea de jos.Masa este ca blatul, maro.Peretii sunt bej deschis.As vrea sa achizitionez un coltar si nu stiu ce culoare sa fie tapiteria.Ce culoare ar trebui sa fie covorul si perdeaua? Perdeaua sa fie lunga sau pana la nivelul caloriferului? Ar fi o.k. daca as pune intr-o parte o draperie maro, culoarea din mobila? Va mutumesc si astept cu interes raspunsurile dvs.!

Intrebare trimisa de un cititor din - Hunedoara , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

Raspunsuri si comentarii
Mihai U. a scris:

Pentru dormitor este o alegere indrazneata verdele, dar se potriveste bine cu maro si negru. Perdelele pot fi albe din material fin, delicat, sau vernil foarte pal. Peretii pot fi vopsiti in doua nuante: alb si �verde de mare� sau numai �verde de mare� pentru a realiza o ambianta linistitoare. Daca veti dori sa schimbati aspectul interiorului, puteti schimba draperia si cuvertura cu un material lucios, ivory sau galben soare. In acest scop, va sugerez sa alegeti un covor in stil modern, cu dungi si linii fanteziste in care sa se regaseasca nuantele: verde mar si vernil, crem si maro inchis, negru doar de accent. Astfel veti putea asorta si o alta culoare de draperii si cuvertura cu nuantele existente in interior. Pentru bucatarie puteti alege coltarul cu tapiteria maro roscat, pentru a asorta cu mobila si pentru ca este mai suferitoare. Pentru perdea puteti alege alb uni sau crem si poate fi pana deasupra caloriferului. Draperia poate fi maro, dar si roscat asemeni tapiteriei coltarului (este o nuanta mai dulce decat maroul). Pentru covor puteti alege o combinatie de maro+crem sau maro+bej. Ca parere personala, eu as alege un covor pepit cu fire ceva mai lungi (2-3cm) pentru ca este confortabil si calduros, suferitor la eventuale pete care pot apare in bucatarie ( inevitabil).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    asortare culori,    bucatarie bej,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro