renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei decorare perete gol in living

Buna ziua! Ce culori sunt potrivite pentru mobila din living, daca pe peretele din spatele canapelei este un tapet floral,canapeaua este gri cu maro, perdeaua alba iar draperia piersica cu gri. Ce decoratiuni as putea folosi pe peretele vecin cu tapetul. Mi se pare cam gol. Ma gandeam la o oglinda sau sa aplic acelasi tapet. Am atasat si cateva poze cu livingul. Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - iasi , Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
Mariana R. a scris:

Peretele cu tapet reprezinta in sine un spatiu decorativ, care are un impact vizual puternic. Pentru peretele vecin, puteti amplasa o oglinda, dar forma acesteia este importanta, asemeni inclinatia in montaj. Va recomand o oglinda dreptunghiulara ingusta, pozitionata astfel incat latura lunga sa fie paralela cu pardoseala, iar inclinatia partii superioare sa fie de 35-40 cm astfel incat sa aiba si rol decorativ, dar sa amplifice si spatiul incaperii reflectand peretele opus. Oglinda poate sa nu aiba rama, iar daca are, sa fie neagra si lata de cel mult 3 cm. Astfel veti reusi sa completati camera cu un element personalizat care evidentiaza culorile existente.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    mobila living,    decoratiuni interioare,    tapet,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro