renovat.ro

» » idei mobila - Forum

idei mobila

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce culoare sa aleg pentru usa la mobila wenge?

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti la mobila de culoare wenge ce culoare trebuie sa aiba usa si parchetul...Deasemenea culoarea la perdea si draperie. Va multumesc!

Idei alegere mobila pentru living cu parchet gri inchis

Doresc sa amenajez un living in care parchetul este gri inchis, canapeaua bej spre unt iar un perete este gen estuco kaky. Nu stiu ce culoare de mobilier s-ar potrivi. Pe peretele tencuit decorativ se afla televizorul .Ca si piese de mobilier doresc o comoda si o masa cu scaune.

Culoare pereti dormitor cu mobila din lemn de brad natur cu alb?

Buna ziua..Va rog am nevoie de un sfat..Este vorba despre un dormitor..Am mobila din lemn de brad masiv natur cu alb..un perete pus cu tapet bej cu model maro deschis. Covor bej,maro si negru..As dori sa stiu ce culoare pot da peretilor din dormitor si ce culoare sa fie perdeaua..Pentru a da putina culoare incaperii. Si as vrea sa pun niste tablouri de dimensiuni mai mici ce culori s-ar potrivi..va multumesc.. Cu stima..Claudia.

Se potriveste canapea culoare mahon la un living alb cu visiniu?

as dori sa-mi spuneti pt un living 5/4 pereti albi, 2 stalpi cu visiniu, gresie crem pot asorta o canapea mahon? si ce culoare sa aleg perdelele si mobila multumesc

La o camera cu pereti portocalii ce mobila se potriveste?

Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare pentru peretii portocalii, draperii portocalii, parchet cires ce culoare la mobila se potriveste? Multumesc!

Ce mobila sa aleg in dormitor si sufragerie pentru parchet gri?

Am parchetul gri si in dormitor si in sufragerie.Ce culoare sa aleg pentru mobila?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro