renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru alegerea culorilor intr-o sufragerie cu biblioteca cu autocolant wen

In sufragerie am o biblioteca mare, cat un perete. Vreau sa ii pun autocolant wenge. As vrea sa stiu ce culoare sa fac peretii,ce perdele sa pun si ce covor.Precizez ca usile sunt albe si parchetul lemn masiv cires lacuit. As dori ceva pe nuante de bleumarin sau orange. Sau orice alta culoare puternica...

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Combinatia de albastru si negru in interior este placuta, in cazul in care se adauga si alb. In acest scop, va sugerez sa zugraviti peretii in bleu ciel si albastru marin, doi cu doi, pereti opusi sau alaturati. Perdelele pot fi albe, uni sau albe cu elemente delicate, bleumarin (flori, buline, linii, etc.). Pentru covor, va sugerez sa alegeti un model modern, cu dungi si linii fanteziste, in care sa predomine bleu ciel, iar bleu marin, alb si negru, in doze relativ egale, sa apara doar pentru contrast. Pentru a marca nota dominanta de albastru, puteti amplasa un lampadar albastru cu elemente decorative albe sau negre, puteti monta draperii realizate din material lucios, in degradeuri de la bleu ciel la bleumarin.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori sufragerie,    biblioteci,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro