renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru amenajare clasica hol lung si ingust

Buna ziua! Am un hol de 4 m lungime si 2 m latime .La hol am 2 usi si 2 geamuri la care am draperii de culoare mov. Peretii au culoare alba ,si as vrea sa amenajez cat mai clasic .

Intrebare trimisa de un cititor din - Petrosani , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

Raspunsuri si comentarii
Luis a scris:

Buna ziua,

In www.corkmarket.ro esto variante de tapet de 2mm din pluta coloured lemon beige, care as fac un contrast bun.

Alegerea placuta.

Elena V. a scris:

O amenajare clasica a holului presupune amplasarea unui cuier cu spatiu pentru agatarea hainelor si un corp inchis, cu umerase destinate hainelor de sezon. Oglinda poate fi incastrata in usa dulapului sau poate fi alaturi de cuiere sau incadrata de acestea. O masuta joasa, cu doua fotolii clasice (care pot fi amplasata intre ferestre). Pe peretele opus geamurilor montati cateva suporturi pe care sa puneti flori, sau un tablou cu rama in nuanta cuierului. Pentru ca draperiile sunt mov, fotoliile pot fi mov sau lila, iar o fata de masa in combinatia mov+lila+alb ar completa designul. Un covoras la intrare in tonuri de mov, negru si lila sau crem/alb. Pe peretele cu ferestrele, puteti aseza un pantofar cu sertare sau cu deschidere laterala in aceeasi nuanta cu cea a cuierului (negru, maro inchis, bej, lemn natur de cires-roscat). Pardoseala holului poate fi amenajata cu gresie alba cu incastratii de model maro inchis sau bej sau bej cu incastratii albe. Daca preferati parchet, alegeti o nuanta calda, de lemn natur, ce se asorteaza cu restul amenajarii.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: hol , design interior ,

Taguri:    holuri,    clasic,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro