renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru amenajarea unei bucatarii mici de 8 metri patrati

Buna ziua, De ceva vreme citesc cu placere raspunsurile dumneavoastra si sunt foarte incantat de ajutorul acordat. Am o bucatarie de 8 mp si as dori sa imi spuneti ce culori sa aleg la mobila, pereti pardoseala. Tinand cont ca este foarte mica as dori cateva sfaturi si am sa va pun si o poza cu ce culoare as dori sa fac pardoseala oarecum sugestiv, nu tin neaparat sa o folosesc. Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Ramnicu Sarat , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Spatiul relativ mic presupune o judicioasa organizare a elementelor de mobilier, cu functionalitate maxima si alegerea unor culori deschise. Daca preferati parchetul pentru pardoseala, va sugerez sa alegeti parchet tip „aqua step” deoarece rezista la socuri mecanice si umezeala. In privinta culorii, va sugerez o nuanta deschisa, gen stejar natur sau un gri deschis. Daca preferati gresie, puteti alege aceleasi nuante uni, sau dintre cele cu irizatii albe(fie pe maro deschis, fie pe gri) Mobilierul poate fi alb in combinatie cu bej sau alb in combinatie cu vernil(indiferent de nuanta aleasa pentru pardoseala). Pentru pereti, va sugerez o combinatie intre alb si galben pai daca mobila si pardoseala au nuante de maro, bej; alb si vernil dulce daca mobila are accente vernil.

Hughe a scris:

In bucatariile mici este bine sa incorporzi cat mai multe electrocasnice. Bucatarie mea este tot mica, asa ca mi-am facut mobila pe comanda, asa: 1mob.ro/mobila-bucatarie/bucatarie-kosmos.html Frigiderul il am imediat langa usa, pe hol. Am ales fix culoarea din imagine ca sa para mai luminoasa bucataria. Peretii fa-i in portocaliu f deschis si pe jos pune gresie portelanata, de exemplu: dedeman.ro/ro/gresie-si-faianta/gresie-portelanata/gresie-port-85331-antique-rosso-45x45.html

Dana a scris:

Buna ziua!Ma bucur ca v-am descoperit!...
Citesc de ceva timp despre bucatarii....
Am o bucatarie de 3 m lungime si 2.5 latime pe care trebuie s-o renovez de la 0.Va rog sa-mi dati cateva sugestii ptr culoare mobila, culoare pereti, faianta, pardoseala. Multumesc!

Elena V. a scris:

Mai intai trebuie sa va decideti asupra culorilor dominante pe car ele doriti in interior. Va sugerez sa faceti combinatii de marouri (gresia maro inchis, mobilierul maro mai deschis cu bej) peretii albi sau combinatie intre alb si crem. O alta varianta ar fi verdele cu albul sau verde cu bej: gresie verde inchis, faianta vernil, mobila verde deschis cu alb sau verde deschis cu bej, zugraveala alba. In cazul in care va place mov, puteti opta pentru mobila lila, peretii alb si lila(doi cu doi pereti opusi), gresie mov sau mov cu irizatii lila. Daca preferati albastrul, ar fi bine sa optati pentru belu ciel si alb pentru mobila, bleu ciel si alb peretii, iar gresia bleu cu irizatii alb sau bleumarin. In acest caz, faianta poate fi alba si pe peretele opus mobilei cateva piese de faianta bleu ciel amplasate intr-un model fantezist.Nu uitati de amenajarea riguroasa a spatiului si electrocasnicele care pot fi incorporate pentru un spatiu de miscare mai mare.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    bucatarie mica,    alegere culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro