renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru amenajarea unei camere mici

Buna ziua, Am o rugaminte in legatura cu amenajarea unei camere. Am o camera mica 1.7*2.33 si aici am un sifonier inalt pana aproape de tavan, culoarea ciresului, o comoda alba cu manere negre si un covor bej cu cateva puncte maro inchis. Camera nu are perdea si ma gandeam sa o vopsesc, sa ii pun perdea si draperie ( de sus pana jos, doar in dreptul geamului ), Parchet.. dar nu stiu ce combinatii as putea sa fac. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat.

Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Cred ca ar fi bine sa alegeti parchetul in nuanta lemnului de cires, asemeni sifonierului, obtinand in camera o nuanta dominanta. Pentru perdea va sugerez alb, zugraveala poate fi crem sau combinatie de crem cu alb, doi cu doi pereti, astfel incat comoda sa fie amplasata pe peretele crem, iar pentru draperie va sugerez fie un material lucios galben intens, fie un material crem sau culoarea untului cu modele incastrate cu alb. Pe un perete, puteti amplasa un tablou cu rama neagra sau maro inchis, asemeni manerelor comodei sau nuantei din covor. O nuanta inchisa de accent va evidentia celelalte culori calde din interior.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila cires,    covor bej,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro