renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru amenajarea unui apartament cu 3 camere

Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 3 camere, pe care il luam de la 0, si as avea nevoie de niste sfaturi. Ce culoare sa alegem parchetul, usile si gresia de bucatarie? Trebuie asortata gresia cu parchetul? Toata mobila va fi clasica, bucataria alba sau culoarea untului, sufrageria pe negru ( o culoare inchisa oricum), iar dormitorul alb, iar baia crem. Intrebarea este: ce gresie ar merge la bucatarie si ce culoare sa fie parchetul in restul camerelor? As vrea parchet gri, dar nu stiu ce culoare sa iau usile, ca sa mearga in toate camerele. Mie mi-ar fi placut si usi albe. Orice idee de amenajare mi-ar prinde bine. Iar peretii ce culoare sa fie. Multumesc anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - Dej , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Bucataria poate fi amenajata distinct fata de restul locuintei. Daca doriti in intreaga locuinta usi de aceeasi culoare, va sugerez sa alegeti o nuanta de lemn natur: stejar, fag sau cires. O culoare naturala se poate asorta cu usurinta cu alte elemente de mobilier/stil clasic de amenajare. In bucatarie puteti alege gresia o nuanta de maro deschis, ce se asorteaza cu usa. Mobila poate fi in nuantele: alb+maro deschis sau alb+bej. Faianta poate fi bej (daca si in mobilier exista aceasta nuanta), sau faianta poate fi crem; peretii pot fi albi indiferent de nuanta aleasa pentru faianta. O bucatarie cu prea mult alb poate deveni obositoare! Pentru living va sugerez parchet de artar, pentru ca este mai rezistent decat fagul si se intretine mai usor. Nuantele parchetului de artar sunt diverse: artar canadian(crem, bej);artar triplu stratificat (bej cu fine striatii maro, model �fineline natur�) perfect pentru amenajare clasica. Tot parchet de artar, dar nuanta calda, de pamant, ar merge in dormitor, unde veti avea: usa culoare natur+parchet nuanta natur+ mobilier alb,eventual perdele albe, draperii ivory.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    amenajare apartament 3 camere,    pardoseli,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro