renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru amenajarea unui living cu pereti albi si coltar rosu

Buna ziua! Am nevoie de un ochi format pt.amenajatea unei sufragerii de 4x5mp, cu pereti alb si un coltar rosu tapitat. As vrea o parere cu privire la culoarea tapetului, pe ce perete ar fi mai potrivit, culoarea perdelelor, draperiiler, a covorului si a mobilierului minimalist. As vrea o camera vesela, potrivita unei familii tinere. Precizez ca pe coltar sunt cateva perne decorative cu flori in nuante de alb, negru si rosu. Multumesc tare!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru o amenajare moderna, puteti alege un tapet delicat din matase, pe care sa-l aplicati pe peretele din spatele canapelei; va sugerez modelul �tapet flori rosu Orpheo�, sau un tapet uni, modern, �Omexo Illusions�. Pe peretele opus, in colt, puteti aplica un stiker cu un model fantezist, simplu, negru. Mobila poate fi wenge, perdelele albe, draperiile pot fi albe cu floricele mici rosii si negre sau numai rosii sau negre, din material lucios, legate cu un snur in nuanta canapelei, chiar daca materialul are floricele negre. In privinta covorului, va sugerez un model modern, cu fire lungi, in nuantele alb, rosu si negru, cu dominanta nuanta de rosu; alb si negru doar putin, pentru contrast. Veti avea astfel nota dominanta de rosu in partea inferioara a camerei, partea de sus(zugraveala, perdele, draperii)nota dominanta alb, iar combinatia alb, rosu, negru in spatiul vizual median. Elementul care va atrage privirile va fi cel al peretelui cu coltar si tapet. Stikerul negru ampalsat pe peretele alb echilibreaza vizual nota dominanta de rosu din zona cu impact vizual puternic.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    perdele si draperii,    design minimalist,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro