renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru amenajarea unui living de 30 de mp?

Am un living de 30 mp, acum incep sa il amenajez, am mobila wenge si canapea maro, ce gresie ar trebui,dar culoare la peretii? Dar draperii si perdele?

Intrebare trimisa de un cititor din - Targu Jiu , Gorj
vezi si firme constructii Gorj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Spatiul amplu permite orice culoare pentru pereti dar si o combinatie de zugraveala pe trei pereti, iar pe al patrulea sa amplasati tapet. Va sugerez o culoare neutrapentru pereti, in tonuri de pamant: ocru, gri nisip, maro trabuc, grej. Daca preferati sa aplicati tapet pe unul dintre pereti, va sugerez un tapet de matase, in nuanta: maro castana, maro roscat, rosu sepie sau maro chaudron cu elemente decorative argintii, albe sau combinatie de alb si argintiu. Astfel, va deveni un perete de accent ce va atrage privirile. Pentru pardoseala, daca preferati gresia, alegeti o nuanta putin mai deschisa decat cea a tapetului; va sugerez si alegerea lemnului de bambus natur. Nuanta sa in ton de pamant, confortul termic de care veti avea parte sunt elemente definitorii pentru o amenajare de exceptie. Pentru perdele va sugerez alegerea unui material delicat: muselina, voal sau matase uni in nuantele: crem pal, alb, galben sampanie. Faldurile ample vor infrumuseta fereastra. Draperiile pot fi realizate din material de matase sau catifea in nuanta aleasa pentru tapet sau un maro mai deschis decat al canapelei. Prinderea pe timp de zi a draperiilor se poate face cu un snur din matase cu ciucuri lungi, maro inchis sau negru sau cu o funda lata in nuanta asemanatoase zugravelii de pe cei trei pereti. Celelalte accesorii necesare: covor, elemente decorative, corp de iluminat,( eventual abajur) etc. vor putea fi alese in tonuri cromatice calde pentru a realiza un design interior personalizat.

Alexandra a scris:

Buna ziua, in primul rand trebuie sa va alegeti o culoare de accent. Pentru a va ajuta am sa va dau cateva idei: violet-violet pal-aubergine, grena-caramiziu sau tonuri de crem. Cu aceste culori va puteti juca, deoarece paleta cromatica, a lor, este una foarte bogata. Dupa ce v-ati ales culoare, va sfatuiesc sa va alegeti si "modelul" peretilor, pot fi toti uniform sau trei de aceeasi culoare si unul poate fi de o culoare cu doua tonuri mai inchisa sau cu un tapet. Daca alegeti sa folositi tapetul, aveti grija ca acesta sa fie tot cu doua tonuri mai inchis si sa aiba un model finut si elegant sau modern, dar discret. Draperiile sa fie mai inchise fata de perdea, dar sa fie din aceeasi gama cromatica, din care ati ales culoarea de accent. Pentru perdele, va sfatuiesc sa folositi acele rulouri transparente, ce pot contine mici modele. Acestea las lumina sa patrunda, dar in acelasi timp "bruiaza" imaginea privitorului de afara, in casa dumneavoastra. Gresia ar putea fi o culoare neutra (gri murdar) sau o culoare cu o intenstate medie, fata de restul decoratiunilor.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi , perdele , amenajari apartamente ,

Taguri:    idei livinguri,    mobila wenge,    perdea,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro