renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei pentru amenajarea unui living si a unui dormitor

Buna, Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu amenajarea livingului si dormitorului.In living mobila e alb cu negru,coltarul la fel,peretii albii. Ce culoare ma sfatuiti sa iau covorul si draperia? Dormitorul la fel peretii albi,mobila un crem,la fel nu stiu covorul,draperiile si cuvertura de pe pat in ce nuanta sa le iau (m-am gandit la un visiniu dar nu stiu daca e ok).Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Lugoj , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru living langa nuantele deja existente ar fi bine sa accesorizati cu nuante de gri. Astfel pentru draperii puteti alege un gri fier uni, din material lucios; poate fi prinsa pe timp de zi cu un element decorativ alb sau negru. Pentru covor, va puteti orienta spre un model modern, in care sa predomine griul, in nuante si intensitati diferite, pe langa care se pot distinge alb si negru, foarte delicat, doar de accent. Veti reusi sa realizati un design modern, din tonuti de culori apropiate, cu intensitati diferite, fara a gresi. Pentru accent, puteti amplasa si cateva perne decorative in tonuri de griuri care se regasesc in nuanta covorului si a draperiei. In dormitor, daca va place visiniul, acesta ar putea reprezenta nuanta de contrast. In acest caz, va sugerez draperii din brocat visiniu, cu delicate modele florale sau geometrice crem. In privinta covorului, acesta poate avea ca nuanta dominanta crem si foarte discret grena si negru sau grena si alb. Cuvertura ar fi bine sa aiba aceeasi nuanta ca si draperia, dar nu acelasi material ca textura.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila alb-negru,    covor living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro