Idei pentru separarea eficienta a bucatariei de sufragerie intr-un apartament open space
Buna ziua,
Va marturisesc ca solicitarea mea vine in contradictie cu abordarile altora care doresc sa-si creeze acele sufragerii open-space. Am comandat un apartament fiului meu care este conceput cu acel living open space pe care eu nu-l agreez in special pentru disconfortul creat in momentele in care prepari masa: ciorba , sarmalele, friptura etc. As dori sa-mi sugerati cum am putea separa spatiul alocat "bucatariei" de sufragerie, fara a prejudicia avantajul spatiului comun. Adica nu prin zid despartitor opac. Accept chiar si acea "insula" despartitoare, dar consider ca este nevoie de un geam despartitor care sa asigure separarea "aromelor" specifice bucatariei, respectiv sufrageriei. Va multumesc pentru solicitudinea dumneavoastra.
Miron
Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta
Raspunsuri si comentarii
Este perfecta varianta de perete din sticla sau blocuri de sticla sugerata de d-na Cristiana. Va sugerez si o alta solutie posibila. Realizati un perete din gips carton fie pana in tavan, fie cu inaltimea de 1,90-2 m care pe partea dinspre zona bucatariei sa fie neted, iar pe partea dinspre living sa aiba cateva elemente gen polite, fie drepte, clasice, fie doua spatii in forma de arc de cerc, altele patrate cu latura de 20cm, in combinatie cu 2-3 polite pe care se pot aseza cateva elemente decorative sau poate fi suport pentru carti. Aceste elemente incastrate pot fi zugravite cu o nuanta de accent, cu scop decorativ, reprezentand o zona cu aspect vizual puternic, personalizand incaperea.
Posteaza!
Taguri: idei , amenajari interioare ,
Taguri: separatoare camera, idei open space,
Cea mai buna solutie este folosirea peretilor de sticla in zona bucatariei.Astfel veti pastra senzatie de open space dar veti scapa si de mirosurile din bucatarie.