renovat.ro

» » idei scari interioare - Forum

idei scari interioare

Vrei sa adaugi o intrebare?
Dimensiuni trepte scara interioara lemn

Care este standardul de dimensiuni pentru trepyele la o scara de lemn interioara. Scara va fi construita in intregime din lemn si nu stiu daca exista un standard pentru dimensiune treptelor si aici ma refer la latimea lor si inaltimea lor.

Scara din beton placata cu lemn la interior

As dori sa imi plachez scara din interior de la casa cu lemn de fag masiv. Am cerut oferte pe la firme si am constatat ca treptele nu sunt din lemn masiv ci sunt niste trepte fabricate din mai multe lamele lipite intre ele printr-un sistem cu dinti. O treapta cred ca are in componenta ei 4, 5 lamele. Este ok acest sistem pentru placarea unei scari de beton. Daca apare umezeala cat de mica acele lamele nu se umfla si se desprind una de cealalta?

Cum imi fac scara interioara la casa?

Suntem la faza de proiectare a casei si tot rotim la camere si nu ne iese ceea ce dorim datorita volumului mare pe care il ocupa scara de interior. Avem 2 scari una de la parter catre etaj si cealalta intre etaje. Va rog sa ne spuneti care model de scara ocupa cel mai putin volum in interiorul unei case, mai ales in ceea ce priveste spatiul la sol ocupat de aceasta scara?

Cum pot amenaja o scara de interior, cu zid sau cu deschidere?

Buna seara! Va rog, cum pot amenaja o scara de interior, cea din imagine, sa fac si celalalt perete din zid sau sa las deschidere catre zona de living? Multumesc!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro