renovat.ro

» » igrasie - Forum

igrasie

Vrei sa adaugi o intrebare?
Mucegai pe mobila din bucatarie intr-o casa veche

Buna ziua, Locuiesc intr-o casa veche, batraneasca, renovata recent, izolata termic pe exterior cu polistiren. Partea din spate a casei este ingropata partial in pamant, fiind un teren in panta. In aceast loc se afla bucataria si camara. Cu toate ca zilnic aerisesc aceste incaperi am constatat cu stupoare ca in aceasta iarna a inceput sa apara mucegai pe peretele din pamant in spatele corpurilor de mobilier. Am curatat cu solutie speciala antimucegai insa tot a reaparut. ma deranjeaza enorm problema si nu stiu cum sa rezolv intrucat mobila a inceput sa se degradeze. Va rog oferiti-mi o solutie. Multumesc.

cum scap de mucegai intr-un balcon inchis?

cum scap de mucegai intr-un balcon inchis cu geamuri termopan? mentionez ca am incercat o multime de substante chimice,insa solutia a fost doar de moment. dupa o perioada de timp a aparut iarasi mucegaiul. Claudia

Mucegai pe pereti solutii pentru indepartare

Acum 2 ani am zugravit o camera (locuiesc intr-un bloc la parter).In urma cu 2 luni am observat niste spori de mucegai aparuti pe peretele cu fereastra si pe grinda de rezistenta de pe peretele din dreapta.Acesti spori cresc repede, i-am sters cu o laveta absorbanta dar degeaba.Ce sfat imi dati sa rezolv aceasta problema? Pot scapa printr-un tratament aplicat pe pereti sau trebuie sa zugravesc din nou? Multumesc.

Cu ce sa plachez tavanul si peretii la subsol ca sa nu fac igrasie?

Am o casa de 150 mp construita pe structura de lemn su subsol din beton. Va rog, imi puteti spune cu ce sa plachez tavanul si peretii la subsol ca sa nu am igrasie. M-ar interesa si costul materialelor si manopera. Cu multumiri

Pete de umezeala in partea de jos a peretilor interiori

Buna seara ! Am o casa la tara facuta din boltari ,in prima faza am placat pe interior pereti dinspre exterior cu polistiren de 2 cm. In urmatorul an am placat si exteriorul cu polistiren de 5 cm ,de ceva timp in interior la partea de jos a peretilor au aparut pete de la umezeala. Cum pot rezolva problema asta ?

Izolare exterioara casa la tara cu pereti cu urme de igrasie - rog ajutor

Am cumparat de curand o casa la tara ai carei pereti exteriori sunt din caramida si caramida nearsa cu grosimea de 60 cm. As dori sa o izolez pe exterior cu polistiren de 10. Intrebarea mea este cum procedez pe interior, tinand cont ca peretii nu sunt perfect drepti si prezinta urme de igrasie aproximativ 0,5 m de la podea? Ce sa folosesc polistiren extrudat de 3 sau placi de rigips ?

Beciul scoate umezeala in bucatarie si fac igrasie

Am un beci care coboara din bucatarie, adica usile de intrarea in el pleaca din bucatarie. Usile sunt din lemn realizate la nivelul podelei din bucatarie. Ce problema am: beciul imi scoate umezeala in camera si fac igrasie din cauza ca obloanele nu etanseaza perfect. Termopan nu pot sa pun ca pic in jos cu el. Vreau o solutie de la dvs cum as putea realiza obloanele de la beci astfel incat in bucatarie sa nu mai iasa umezeala?

Cu ce pot izola un perete pe nord care este tot timpul plin de mucegai?

Am construit recent o casa din caramida si vreau sa o izolez la exterior cu polistiren de 10cm, dar problema mea e ca peretele din partea de nord e tot timpul mai rece,iar cel de la bucatarie ,mai ales in dreptul hotei e plin de mucegai si broboane de apa(de ce nu, stiu),cu ce sa izolez aici? Multumesc

Am un dormitor care pe doi pereti face igrasie, cu ce materiale pot izola?

Pentru izolarea a doi pereti interiori a unui dormitor de 4/4, ce materiale s-ar putea folosi tinand cont se face igrasie?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro