Imi trebuie separatoare de grasimi la o parcare subterana la un bloc?
Doresc sa imi fac o casa duplex cu 3 apartamente , mai bine zis un mini bloc cu apartamente. O sa facem o parcare subterana de 3 masini. Pentru autorizatie la aceasta parcarea subterana imi trebuie sa pun separator de grasimi? Exista lege care ma obliga sa pun asa ceva?
Intrebare trimisa de un cititor din - Odorheiu Secuiesc , Harghita
vezi si firme constructii Harghita
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua
Pentru parcari va trebuie separatoare de hidrocarburi.
Pentru separatoare de hidrocarburi va puteti adresa la separatoarebeton.ro sau la telefon 0721809789
Posteaza!
Taguri: constructii case ,
Taguri: constructie parcari, parcare subterana,
Deoarece constructia urmeaza a fi ridicata, intra sub incidenta Regulament 1997 - privind stabilirea categoriei de importanta a constructiilor, publicat in Monitorul Oficial Partea I nr. 352 din 10/12/1997 care a intrat in vigoare din data de 10.12.1997. CapII Categorii de importanta. Art. 5. - Categoriile de importanta a constructiilor se stabilesc in conformitate cu metodologia aprobata de catre Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, pentru realizarea de niveluri de calitate determinate de respectarea cerintelor, precum si pentru delimitarea obligatiilor care revin persoanelor juridice si fizice implicate, in conditiile legii, tinand seama de urmatoarele aspecte: a) implicarea vitala a constructiilor in societate si in natura - gradul de risc sub aspectul sigurantei si al sanatatii; b) implicarea functionala a constructiilor in domeniul socioeconomic, in mediul construit si in natura-destinatie, mod de utilizare, etc; c) caracteristici proprii constructiilor - complexitatea si considerentele economice. In acest caz, va sugerez sa aveti in vedere montarea separatoarelor de grasimi, avand in vedere prevederile legale si faptul ca respectiva constructie reprezinta si spatiul de locuit pentru trei familii. Daca incepeti constructia, ar fi bine sa aveti in vedere prevederile legale precizate mai sus pentru a nu fi pus in situatia de a reface ulterior sau de a plati si o amenda.