renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Intr-un living cu pardoseala culoare nuc ce culori sa aleg pentru canapea, mobil

Buna!!! Am un living cu gresie ce imita parchetul (placi mari) culoare nuc si ramele geamurilor de asemenea nuc...maro inchis. Ce culori sa aleg la canapea, mobila, draperii/perdele si accesorii? Peretii sunt albi...as vrea sa incalzesc atmosfera... este ok daca as alege canapelele de culoare aproximativ egala cu gresia? Apoi covoare mari verzi shaggy si mobila de cafea cu lapte? Deja sunt bulversata si trebuie sa aleg culoarea la canapele. Help!!! Va rog !!!

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca ati optat pentru mobila cafea cu lapte si covor verde, ar fi bine sa alegeti canapelele fie capuccino, fie un verde marin. In cazul canapelelor verde marin, perdelele pot fi albe sau un verde pal, draperiile verzi in nuanta canapelei din material lucios, sau brocat verde marin cu incastratii crem sau alb. Daca preferati canapeaua capuccino, va sugerez perdelele albe sau crem din material delicat, gen organza, draperii ivory din material lucios uni, legate cu snur de matase in nuanta gresiei, sau draperii din brocat bej cu incastratii decorative maro inchis sau negru. Puteti accesoriza interiorul cu lampadar generos in nuante de alb, verde si negru sau maro inchis foarte putin, farfurii/vaze decorative in nuanta inchisa, asemeni pardoselii, eventual un tablou cu rama in nuanta de nuc pe unul dintre pereti.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    combinatii culori living,    canapea colorata,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro