renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Izolare casa de vacanta, construita pe structura de lemn

Buna ziua, Ma numesc Adrian din Alba Iulia si va adresez felicitari pentru solutiile oferite celor ce au nevoie de ajutorul d-voastra. Va adresez rugamintea de a ma indruma in izolarea unei case de vacanta, construita pe structura de lemn, compusa din parter si etaj pe care am inchis-o de la exterior spre interior cu scandura de 2.3 cm si vata bazaltica de 10 cm din recuperari montata intre picioarele de lemn a structurii (vata se prezinta in stare relativ buna) iar la tavanul mansardei (camerelor) am batut scandura de aceeasi grosime sub capriori peste care am pus vata bazaltica mentionata. In acest sens va rog sa imi sugerati cu ce izolatie interioara sa continui din acest stadiu de la exterior spre interior(tavan si pereti) si ordinea materialelor, pentru a avea un confort termic minim si deasemenea costurile sa nu fie mari, precizand totodata ca locatia va fi mai putin locuita in sezonul rece. In stadiul actual casa de vacanta este acoperita cu tabla si sunt montate geamuri termopan. De asemenea, va rog sa-mi indicati ce tip de pardoseala sa montez la parter, astfel incat aceasta sa nu fie rece in anotimpul de iarna (gresie, parchet si ce izolator sa pun sub acestea sau alte solutii) precizand faptul ca in acest moment este doar placa de beton. Totodata, va rog sa ma indrumati in alegerea unui sistem de incalzire, fara o investitie mare, avand in vedere faptul ca este o casa de vacanta ce va fi locuita mai mult in week-end-urile sezonului cald si mai putin in sezonul rece. Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Alba Iulia , Alba
vezi si firme constructii Alba

Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    izolarea cu polistiren,    casa de vacanta,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro