renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Izolare exterioara casa la tara cu pereti cu urme de igrasie - rog ajutor

Am cumparat de curand o casa la tara ai carei pereti exteriori sunt din caramida si caramida nearsa cu grosimea de 60 cm. As dori sa o izolez pe exterior cu polistiren de 10. Intrebarea mea este cum procedez pe interior, tinand cont ca peretii nu sunt perfect drepti si prezinta urme de igrasie aproximativ 0,5 m de la podea? Ce sa folosesc polistiren extrudat de 3 sau placi de rigips ?

Intrebare trimisa de un cititor din - lovrin , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Caramida nearsa este usor mai permeabila decat cea arsa, cu densitate mai mare. In acest scop va sugerez sa faceti pe interiorul si exteriorul casei astfel: bateti din loc in loc, la distante de 30-40 cm sipci de lemn cu grosimea de 1,5-2cm in scopul realizarii unei zone de aeratie; peste sipci asezati vata de sticla, format val sau placi, cum doriti, cu grosimea de 5-8 cm; in exterior puteti aseza un strat de polistiren de 5-8 cm si apoi plasa de buzau, tencuiala decorativa, culoare; in interior folie anticondens, placi rigips, finisaje interioare. Astfel veti reusi sa realizati o izolatie termica de calitate. Fiti atent la locasurile de langa ferestre si usa exterioara; adesea nu se aplica suficient izolant si astfel se face transfer de temperatura cu exteriorul. Dupa fixarea vatei de sticla, daca apar goluri, umpleti-le cu vata de sticla sau cu spuma poliuretanica. In interior inainte de demararea lucrarilor va trebui sa aplicati in 5-6 etape solutie antimucegai din comert pe zona de perete afectata. Sporii de mucegai sunt foarte rezistenti si pentru a nu apare in timp mucegaiul va sugerez aceste aplicatii de solutii in etape cu diferenta de 2 zile, in scopul eliminarii definitive a sporilor.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: igrasie , izolatie exterioara ,

Taguri:    termosistem,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro