renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum izolez fonic tavanul si peretii?

Buna ziua,tocmai m-am mutat intr-un apartament cladire noua si as dori sa izolez tavanul deoarece se aud vecinii vorbind si deasemeni pasii facuti de vecini. Tavanul este deja acoperit cu rigips. As dori sa ma sfatuiti de modalitate si produse de izolat fonic. Va multumesc. Radu

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Cosmin a scris:

Pentru izolarea fonica si termica a tavanului se poate utiliza burete cofrat HD ignifugat. Acesta este un material profesional, cu calitati (anti)fonoacustice ridicate. Se livreaza la placi cu dimensiuni de 200X100 cm si are grosime de 4 sau de 5 cm. Se pot aplica placi fonoabsorbante cu dimensiune de 96X96 cm si grosime de 5 cm. Aceste materiale se pot lipi cu adezivi acrilici universali (ex. Solidite AMS; Solidite AXP 02,) sau alti adezivi. Aceste materiale izolante fonic se pot lipi direct pe rigips si se poate acoperi cu o alta placa de rigips foarte subtire, pentru estetica. Daca nu vi se pare costisitor, este o metoda excelenta si de izolare fono-termica a peretilor. Se pot utiliza aceleasi materiale ca si pentru tavan, doar ca se poate lipi direct peste finisajul peretilor.

Marius a scris:

Solutie din placi din pluta, grosimea de min. 40mm pe tavan + grosimea de 20mm pe perete. Izolare doar la tavan nu va fi suficiente.

Maria a scris:

Buna seara,eu as dori sa ma izolez de vecinii de langa mine si de sub mine...se aud toate bateriile lor in capul meu avand 33mp fiecare e destul de greu sa ii mai suport.oare care ar fi solutia pt peretele comun prin care se aude tot ce vorbesc ?si cei de sub mine?..nu am nici o problema cu vecinii de deasupra mea.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: izolare fonica ,

Taguri:    tavan rigips,    renovari apartamente,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro