renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Izolarea termica a podului casei ajuta la un confort termic sporit?

Buna ziua, Locuiesc intr-o casa pe structura din lemn, facuta in 2009 si este cam frig iarna in casa...la exterior este placata cu scart de 10 cm iar peste tras plasa si tencuit, in interior am fata si rigips. Ma intreb oare ar fi indicat sa izolez tavanul care de altfel comunica cu podul cu un scart de 5 cm, izolatia sa o fac prin pod intre barne si peste sa pun fata minerala, osb de 2,5 si scandura de 2,5. iar pereti exteriori sa dau jos placa de rigips si sa mai adaug un strat de vata minerala intre profile. credeti ca ar ajuta la confortul termic?

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Alex a scris:

V-ati gandit la o solutie foarte buna, care ar da rezultatele scontate in izolarea termica. Va sugerez sa etansiezati perfect, cu spuma poliuretanica eventual, si imbinarea dintre zid si ferestre, usi. Si acestea sunt spatii prin care se pierde caldura, desi pierderile sunt greu de sesizat initial.

catalin a scris:

Am de construit un plafon de lemn intre primul si al doilea etaj. Cre ar fii combinatia ideala?
Eu m-am gandit la barne de 15/20 pozitionate la un metro distanta una de alta, deasupra OSB de 1,5 cm, apoi dulapi--sau cum le zice-- de 10 cm inaltime, vata mineral de 10 si deasupra scandura de 3-4 cm grosime.
Ce parere aveti.

Marius P. a scris:

Da, veti avea si izolatie termica si fonica perfecta. Spor la treaba!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    izolatie casa,    case de lemn,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro