Izolatie casa polistiren
Buna ziua,
vrem o oferta pentru izolarea casei compusa din parter si etaj cu o suprafata de 240 m2....dorim pretul doar pentru manopera montat izolatie exterioare,materiialele sunt deja achizitionate
...multumim
Intrebare trimisa de un cititor din - Fundulea , Calarasi
vezi si firme constructii Calarasi
Raspunsuri si comentarii
Salutare!
De ce mi-ati sters mesajul mai Comunistilor?Rusinica,rusinica,rusinicaaaaaa????'
Daca aveti deja materialele cumparate, va oferim variante de pret pe mp aferente lucrarilor ce se impun. Montajul termosistemului + un strat de masa de spaclu= 28lei mp; aplicatie tinci si driscuit=7 lei/mp; aplicare tencuiala decorativa= 15 lei/mp; tencuiala lavabila pentru exterior aplicata manual= 18lei/mp; pret montaj termosistem+un strat masa spaclu+finisaj tinci driscuit+aplicare tencuiala decorativa=42 lei/mp. La acestea se adauga costurile montarii/demontarii schelei si inchirierea acesteia (daca este cazul).
Buna ziua! Sunt de acord cu Fanel! Cea mai buna si eficienta metode de izolatie este placa din pluta naturala. Ea mentine termo si fonoizolatia de 10 ori mai mult decit polistirenul + mai este si naturala/ De ce sa folosim PLUTA in constructii? - 100% proces industrial natural - Impact favorabil pentru padurile de stejari de pluta - Control calitate - conform standardelor - Coeficient excelent de izolatie termica, fonica si anti-vibratii - Stabilitate ridicata - Rezistenta la un interval vast de temperaturi -120C si +120C - In caz de foc, pluta nu raspandeste flacara si nu elimina gaze toxice - Durabilitate nelimitata, fara diminuarea caracteristicilor tehnice - 100% reciclabil si reutilizabil dupa utilizare. Mai multe detalii puteti accesa pagina web gianus-cork.ro
Buna ziua .numele meu este Florin Sunt Din Bolintin!
Am echipa de constructii serioasa,non alcool , cu simtul responsabilitatii!
Experienta in domeniu fiind de peste 15 ani ,numai la propietari!
Verificati pagina Mea de Facebook lixconstruct pentru poze si detalii de la clientii nostri!
Pret 55lei la gata cu decorativa
0745490123
Bună ziua..cer seriozitate și rapiditate preț, începere lucrare :
Caut echipa meseriași pentru placare bazaltica de 100mm
Materialele le am, sunt 240/250 mp de placat
În proiect sunt 230 însă mam ridicat cu un rand de cărămidă
La partea de jos casa fiind mansardata, dar cel mai bine se
va vedea după consumul pachetelor am luat 87 cu acoperire
de 2.88mp pe pachet, de la rockwool sistem complet 250mp
Pretul manoperei de preferat la mp
În jud. Călărași, oraș Călărași, la întrare zona brico store
Pot ajuta cu o mica schela pe 3 etaje în caz de nevoie
Detalii la 0731531310 Ionuț
Posteaza!
Taguri: preturi, izolatie casa, termosistem,
Buna ziua!
Mai lasati mai Fratilor saracia aia de poliestiren ca nu este bun de nimic,nu lasa peretii sa respire se comporta ca o manusa de guma si ca cizmele de cauciuc, veti avea probleme grave cu condensul si mucegaiul poliestirenul este bun pentru protejarea lucrurilor din colete nu pentru izolarea caselor si a apartamentelor.Pentru izolarea peretilor exteriori cele mai bune materiale din Romania la ora actuala sunt:Vata minerala bazaltica si placile de multipor de la ytong.Va doresc sanatate si spor in toate